Меню на весняно-літній період 2018

ПОГОДЖЕНО:                                                                             ЗАТВЕРДЖУЮ:

В. о. начальника  управління                                                    Директор НВК «Ялинка»

 Держпродспоживслужби в м. Ужгород                                     _____________С.С. Рибак

 ______________ Ігнацевич Л.І.                                               «___» ___________  2018р

  «___» ___________  2018р.

 

                           Перспективне  двотижневе меню

                    НВК «Ялинка»  на зимово-весняний  період

 

 

Найменування страви

 

Яслі

 

Сад

Номер

страви за карт.

Ном.

рец. збірн.

Понеділок

Сніданок

Омлет

(Каша молочна з крупою)

Хліб з маслом

(булочка із маслом та сиром)

Чай з цукром

Хліб пшеничний

50

(180)

35/5

(25/5/3)

150

50

50

(200)

50/5

(50/5/5)

180

50

115

95

 

 

236

2

2

1

 

2

Обід

Суп квасолевий

(Розсольник) (суп овочевий)

Гуляш

(тюфтеля в соусі, (котлета)

Макарони (горохове пюре)

Салат

Напій

Хліб пшеничний

150

 

80

(90),(70)

100

45

150

45

250

 

90

(100),(80)

120

50

180

60

36(51)

 

160

71(68)

107(22)

1-21

 

2(1)

 

2

1

2(3)

2

 

 

Полуденок

Чай з цукром  (сік, молоко)

Пряники

150(200/180)

50

180(200/200)

50

236(244)

2

 

Вечеря

Картопля відварна(Картопля-пюре)

Ковбаса варена

(Пиріжок з повидлом  )

Чай з цукром

90

40

70

150

100

50

70

180

21

153

200

236

3

2

1

2

 

Вівторок

 

Сніданок

Макарони з сиром (Каша)

(варене яйце)

Хліб з маслом ( булочка з маслом)

Чай з цукром

100/10

1шт.

35/5

150

100/10

1шт.

50/5

180

108

115

 

236

2

2

 

2

 

Обід

Суп гороховий

(Суп овочевий. Свікольник)

Гречка. (Крупа)(Рокот-картопля)

Гуляш.(Сарделька)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

150

150

100 (100)

80 (90)

45

150

45

250

 250

120 (120)

90(100)

50

180

60

62

51(2)

88(89-95)

160(153)

1-21

218-226

1

1(3)

2

2

2

2

 

Полуденок

Напій (Чай .Молоко)

Булочка (Кондитерські вироби)

150/180

25 (50)

180/200

50 (50)

(236.244)

2

 

Вечеря

 Каша молочна з крупою (Оладки)

Хліб пшеничний з маслом

Чай з цукром

180

35\5

150

200

50/5

180

89-95

 

236

2

 

2

 

Середа

 

Сніданок

Каша манна молочна.

(Суп молочний  з вермішеллю).

Хліб пшеничний з маслом

Чай з цукром

180

(180)

35/5

150

200

(200)

50/5

180

94

47

 

236

2

2

 

2

 

Обід

Борщ.(Суп з фрикадельками. Суп  картопляний з крупою,квасолевий)

Плов. Салат

(Голубці. Ліниві голубці)

Напій фруктовий. (Компот)

Хліб пшеничний

150

 

160/45

160

150

45

250

 

180/50

170

180

60

21(44)

87

87/1-21

(90)

(218-226)

3(2)

1

1/2

1

2

 

Полуденок

Булочка. Чай (Фрукти)

Сік. (Кавовий напій)

Хліб пшеничний  з маслом (повидлом). Кондитерські вироби

60(180)

200(150)

35/5

(10)20

60(180)

200(180)

50/5

(10)20

215(217)

239(240)

2

2

 

Вечеря

Сирники.(Ліниві вареники. Рогалик з повидлом. Ватрушка з творогом)

Чай з цукром

80(90)

(70)(80)

150

90(100)

(70)(80)

180

124(122)

200(199)

236

2

 

1

 

Четвер

 

Сніданок

 Макарони. Ковбаса варена

(Каша молочна з крупою)

Хліб пшеничний з маслом

Чай з цукром

100/50

180

35/5

150

100/50

200

50/5

180

107.153

(89-95)

 

236

2

2

 

2

 

Обід

Бульйон. (Суп квасолевий. Борщ)

Котлета. Картопля-пюре

(Жарке)

Салат

Напій фруктовий. (Компот)

Хліб пшеничний

150

80/100

(160)

45

150

45

250

80/120

(170)

50

180

60

29(26(2)

86/21

88

1-21

(218-226)

3

1/3

1

2

2

 

Полуденок

Сік.(Кавовий напій )

Кондитерські вироби.

200(150)

40

200(180)

40

247(239)

 

2

 

Вечеря

Рис відварний з овочами

(Сарделька. Випічка. Яйце варене)

Чай з цукром

Хліб пшеничний

120

40/40

150

35

150

50/50

180

50

19

153

 

236

3

2

 

2

 

П’ятниця

 

Сніданок

Каша молочна  з крупою

Хліб пшеничний з маслом (сиром)

Чай з цукром

180

35/5(5)

150

200

50/5(5)

180

89-95

236

2

2

 

Обід

Свікольник. (Суп з кльоцками на м/б. Суп квасолевий)

Макарони (Картопля відварна. Рис)

Риба смажена (Риба тушена в овочах. Котлета рибна).

Cалат

Компот

Хліб пшеничний

150

 

100(100)

80(90)

(80)

45

150

45

250

 

120(120)

120(100)

(80)

50

180

60

2(7)

(22)

107(21)

112(136)

(103)

1-21

218-226

3

2

2(3)

1(2)

1

2

2

 

Полуденок

Кавовий напій із  молоком. (Сік).

Булочка. (Пряник)

150 (200)

50

180 (200)

50

239/247

2

 

Вечеря

Гомбовці парові.

(Пиріжок з начинкою) 

Чай із цукром

80

70

180

80

70

200

25

200

236

3

1

2

 

Понеділок

 

Сніданок

Макарони з сухарями

(сиром, ковбаса, )

Чай із цукром

110/10 (10/40)

150

120/10

(10/50)

180

108

108(153)

136

2

2

2

 

Обід

Суп  квасолевий. (Суп овочевий)

Жарке.(Плов)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

150

160(140)

45

150

45

250

180(160)

50

180

60

6(51)

88(87)

1-21

218-226

3(1)

1

2

2

 

Полуденок

Молоко.(Напій.Сік)

Булочка. (Кондитерські вироби)

180(150)(200)

25

200(180)(200)

50

244

2

 

Вечеря

Суп молочний з крупою

Хліб пшеничний з маслом

180

45/5

200

50/5

48

 

2

 

 

Вівторок

 

Сніданок

 Яйце варене

(Каша молочна  з крупою)

Хліб пшеничний з маслом (сиром)

 Чай із цукром

1шт

180

35/5(3)

150

1шт

200

50/5(5)

80

13

95

 

236

2

2

 

2

 

Обід

Суп гороховий (Розсольник. Борщ)

Макарони.(Гречка)

Тюфтеля в соусі

(Пюре з вареного м’яса)

Компот

Хліб пшеничний

150

100

90

(50)

150

45

250

120

100

(60)

180

60

36(62(2)

107(88)

71

84

218-226

2(1(3)

2

1

1

2

 

Полуденок

Сік. (Молоко)

Булочка (Пряник)

200(180)

50

200(200)

50

247

2

Вечеря

Овочеве рагу

(Пиріжок з повидлом)

Хліб

Чай із цукром

120

70

35

150

130

70

50

180

30

200

 

236

3

1

 

2

Середа

Сніданок

Каша молочна

Хліб пшеничний з маслом(Булочка)

Чай із цукром

180

35/5 (50)

150

200

50/5 (50)

180

95

 

236

2

 

2

Обід

Свікольник. (Бульйон)

Плов (Рокот – картопля)

Картопляне пюре з гуляшем

Салат

Компот

Хліб пшеничний

150

140(180)

100/80

45

150

45

250

160(200)

100/90

50

180

60

2(29)

87(94)

21(160)

1-21

218-226

3

1(3)

3(2)

2

2

Полуденок

Йогурт. (Ряжанка)

Кондитерські вироби

Кавовий напій

150

50

150

180

50

180

245

 

239-240

2

 

2

Вечеря

Сирники. (Запіканка)

(Ліниві вареники)

Чай із цукром

80(100)

(90)

150

80(100)

(90)

180

124(130)

(122)

236

2

2

2

Четвер

Сніданок

 Омлет

(Каша  молочна з крупою.

Яйце відварне)

Хліб пшеничний  (Булочка) з маслом.

Чай

50

180

1шт

35/5

150

50

200

1шт

50/5

180

115

(94)

(113)

 

236

2

2

2

 

2

Обід

Суп овочевий (Борщ. Суп з кльоц.)

Гуляш. Горохове пюре (Гречка)

(Сарделька (ковбаса) в соусі)

 Компот

Хліб пшеничний

150

80/90(90)

90

150

45

250

90/100(100)

100

180

60

51(2)

162/22(88)

153

218-236

 

1(3)

2/2(3)

2

2

Полуденок

Сік. (Молоко)

Фрукти. (Кондитерські  вироби.)

200(150)

100(50)

200(200)

100(50)

247(215)

2

 

Вечеря

Ватрушка з начинкою (Булочка)

Чай із цукром

100(50)

150

100(50)

180

98(259)

236

3(2)

2

П’ятниця

Сніданок

Каша. Сарделька. (Ковбаса)

Хліб пшеничний з маслом

Чай із цукром

100/50

35/5

150

100/50

50/5

180

88/153

 

236

2

 

2

Обід

Свікольник.(Суп  підбиваний)

Макарони (Рис)

Риба в тісті (Риба тушкована з овочами (Котлета рибна)

Салат

Напій фруктовий

Хліб пшеничний

150

90(90)

80(90)

(70)

45

150

45

250

100(100)

80(100)

(80)

50

180

60

2(23)

107(88)

112(136)

(103)

1-21

3

2

1(2)

1

2

Полуденок

Сік.(Чай)

Кондитерські вироби

200(150)

50

200(180)

50

(236)

2

Вечеря

Пиріжок з начинкою

Суп молочний з крупою

Чай з цукром. (Кава)

Хліб пшеничний з маслом

70

180

150(150)

35/5

70

200

180(180)

50/5

200

95

236(247)

1

2

2

 

Примітка:1. М.І.Снігур, З.Т.Корешкова

                 2. «Сучасна картотека»-спецвипуск»

                 3. Картотека страв «Збалансоване харчування»

       ПОГОДЖЕНО:                                                                             ЗАТВЕРДЖУЮ: 

 В. о. начальника  управління                                                          Директор НВК «Ялинка»

 Держпродспоживслужби в м. Ужгород                                            _____________С.С. Рибак

 ______________ Ігнацевич Л.І.                                                    «___» ___________  2018р

  «___» ___________  2018р.

 

                            Перспективне  двотижневе меню

                    НВК «Ялинка»  на зимово-весняний  період

           

 

 

Найменування страви

 

Школа

Номер

страви за карт.

Номер рецептурного збірника

Понеділок

Сніданок

Картопляне-пюре. Ковбаса варена (сарделька)

(Овочеве рагу)

Чай із цукром

Хліб пшеничний  з маслом

130/60

(90)

150

180

45/7

21/153

153

30

236

3/2

2

3

2

Обід

 

 

 

 

Суп квасолевий (Розсольник.Суп овочевий)

Котлета м’ясна, (гуляш)

(Тюфтеля в соусі)

Макарони (Горох. Картопляне пюре)

Салат

Напій фруктовий

Хліб пшеничний

250

 

80(80)

(60)

130(130)

50

180

60

36(51)

 

68(160)

71

107(22)

1-21

2(1)

 

1(2)

1

2(3)

2

Вівторок

Сніданок

Макарони з твердим сиром

(Омлет) (Варене яйце).

Булочка з маком (Хліб пшеничний) з маслом і сиром

Чай із цукром

130/10

(50) 1 шт.

120/50

7/7

180

108

115(113)

 

236

2

2

 

2

Обід

Суп гороховий (Суп овочевий. Свікольник).

Гречка (Крупа. Рокот-картопля).

Гуляш ( Сарделька. Ковбаса в соусі)

Салат.

Компот.

Хліб пшеничний

250

 

120(120)

80 (90)

45

180

60

62

51(2)

88(89,95)

160(153)

1-21

218-2226

1

1(3)

2

2

2

2

2

Середа

Сніданок

Сирники з соусом (Ліниві вареники). (Каша манна)

Чай з цукром

80(100)

(200)

180

124(122)

94

236

2

2

2

Обід

Борщ (Суп з фрикадельками.Суп  картопляний підбиваний. З крупою)

Плов (голубці  ліниві)

Салат

Напій фруктовий ( компот)

Хліб пшеничний

250

 

170(130)

50

180

60

2(44)

23

87(90)

1-21

218-222

 

3(2)

3

1

2

2

Четвер

Сніданок

Рис відварний з овочами

(яйце варене) (сарделька) (сосиска)

Хліб пшеничний  із маслом

 Чай із цукром

130

1 шт.(60)(60)

50/7

180

19

113(153)

 

236

3

2

 

2

Обід

Бульйон (суп  квасолевий )

Жарке  (котлета, картопляне пюре)

Салат

Напій фруктовий

Хліб пшеничний

250

160(80/130)

50

180

60

29(6(2)

88(68/21)

1-21

 

3

3

2

 

П’ятниця

Сніданок

Гречка (Каша) Сарделька

Хліб пшеничний з маслом та сиром

Чай із цукром

100(60)

50/7/7

180

88/153

 

236

2

 

2

Обід

Свікольник (Суп з кльоцками на м/б. Суп квасолевий)

Макарони( картопля варена)

Риба смажена (котлета ),

(риба тушкована в овочах)

 Салат

 Компот

Хліб пшеничний

250

250

130(130)

70(60)

(80)

50

180

60

2(7)

6

107(21)

112(103)

136

1-21

218-226

2

3

2(3)

1

2

2

2

Понеділок

Сніданок

Макарони із сухарями (тертим сиром)

 Ковбаса

 Чай із цукром

120\10(15)

40

180

108

153

236

2

2

2

Обід

Суп овочевий (Квасолевий)

Жарке. (Плов)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

250

140(160)

50

180

60

51(6)

88(87)

1-21

218-226

1(3)

1

2

2

Вівторок

Сніданок

Овочеве рагу (Яйце варене, булочка з маком

Хліб пшеничний з маслом та сиром

Чай із цукром

130/60

 

50/7/7

180

30

 

236

3

 

2

Обід

 

 

 

Розсольник.( Суп гороховий )(Борщ)

Макарони (гречка)

Тюфтеля в соусі (пюре з вареного м’яса)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

250

130(130)

80(35)

 

50

180

60

36(62(2)

107(88)

71(84)

 

1-21

218-226

2(1(3)

2

1

 

2

2

Середа

Сніданок

Сирна запіканка (Сирники. Ліниві вареники. Каша)

 Чай із цукром

80(80)

(90)

180

130(124)

122

236

2

2

2

Обід

Суп з фрикадельками (Бульйон)

Рокот – картопля 

(Плов)

(Гуляш з картопляним пюре)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

250

120

160

70\130

50

180

60

2(29)

94

87

162/21

1-21

218-226

3

3

1

2/3

2

2

Четвер

Сніданок

Омлет (каша манна)

Булочка (хліб пшеничний) з маслом  (сиром)

Чай з цукром

50(200)

50/7(7)

180

115(94)

 

236

2

 

2

Обід

 

 

 

Суп овочевий ( борщ)

Горохове пюре (Каша. Картопля варена)

Гуляш (сарделька (ковбаса)в соусі)

Салат

Компот

Хліб пшеничний

250

130(130)

60(70)

40

180

60

51(2)

22(89-95)

162(153)

1-21

218-226

1(3)

3(2)

2

2

2

 

П’ятниця

Сніданок

Каша.(молочна)

Ковбаса (Сарделька)

Булочка (Хліб пшеничний) з маслом

Чай із цукром

100

60(60)

120/50/7

180

89-95

153

 

236

2

2

 

2

Обід

Свікольник (Суп картопляний підбиваний)

Макарони (Каша)

Риба в  тісті (котлета рибна)

(риба тушена в овочах)

Салат

Напій фруктовий.

Хліб пшеничний

250

 

130

70(60)

(80)

50

180

60

2(23)

 

107(88)

112(103)

136

1-21

 

3

3/1/2

2

1

2

2

 

Примітка:   1. М.І.Снігур,  З.Т. Корешкова

                    2. «Сучасна картотека» - спецвипуск»

                    3. Картотека страв»Збалансоване харчування»